ذرت و ژن دستکاری شده آن و مضرات آن برای مصارف انسانی
ذرت و ژن دستکاری شده آن و مضرات آن برای مصارف انسانی
? اکثر قریب به اتفاق ذرت ها در ایران تراریخته( دستکاری ژنتیک) شده اند و برای استفاده در صنایع غذای دام کشت می شوند، ولی مردم به عنوان ذرت مکزیکی، پفیلا و…آنرا می خورند.
ذرت های خوراکی انسان ذرت شیرین است که نسبت به ذرت های علوفه ای، از سلولوز کمتری برخوردار است.
?آنتی بیوتروریسم
درمان بیماری ها با گیاهان دارویی و طب سنتی حکیم محمد صدیقی
با بیش از 50 سال تجربه طبابت
09120580638-02165114469-09155077358
مشاوره طب سنتی انلاین در تلگرام
ایدی پاسخگو سوالات پزشکی @Kh_sedighi
کانال طب سنتی
https://telegram.me/atarishahjahan