سویق عدس بر مبنای طب سنتی
سویق عدس بر مبنای طب سنتی
سوال
میشه لطف کنید دستور سویق عدس رو بدین
جواب
حبوبات رو اول تفت میدن … نه اینکه بپزیش … همون جور خام ، برشته ش کن … بعد آردش میکنن …. و بعد با یه چیز شیرین مخلوط میکنن … مثل قوتو … همینجوری درست میشه … همه ی موادشو برشته میکنن بعد آرد میکنن با نبات آسیاب شده مثلا مخلوطش میکنن و میخورن ….
? عدس سبز و ترجیحا دیم (مقداری کوچک تر است) را به خوبی آسیاب می کنیم و بعد تفت می دهیم و اگر احیانا خوب ریز ریز نشده باشد بعد از تفت دادن دوباره آسیاب می کنیم و تفت می دهیم.
مقدار مصرف :
صبح ناشتا دو قاشق غذا خوری یا بیشتر
درمان بیماری ها با گیاهان دارویی و طب سنتی حکیم محمد صدیقی
با بیش از 50 سال تجربه طبابت
09120580638-02165114469-09155077358
مشاوره طب سنتی انلاین در تلگرام
ایدی پاسخگو سوالات پزشکی @Kh_sedighi
کانال طب سنتی
https://telegram.me/atarishahjahan