شلغم خوری با نگاهی به طب اسلامی و سنتی چیست
شلغم خوری با نگاهی به طب اسلامی و سنتی چیست
شلغم با طبیعت گرم و تر، مفید حال سردمزاجها و خشک طبیعت ها.
شلغم داراى غذائیت بسیار و با لینت فراوان می باشد.
خوردن شلغم بول بسته را باز کرده، باء و شهوت را تهییج نموده، نعوظ و میل جماع می آورد.
شلغم چشم را قوت داده، سنگ کلیه را می ریزاند.
شلغم رافع سرفه و ناراحتى سینه شده، طبع بسته را باز می کند.
خوردن سائیده ریشه هاى نازک شلغم با عسل علاج ناراحتى طحال و شاش بند می کند.
ضماد شلغم پخته بر ورم باعث تحلیل و درد ورم می شود.
ترشى شلغم لطیف و بى نفخ و معدل رطوبات و مقوى احشاء و اشتهاآور و در افعال از خود شلغم قویتر می باشد.
ضماد و مالیدن آب پخته شلغم نقرس و شقاق را بهبود می دهد.
تخم شلغم مانند خود شلغم و در معالجات از آن قویتر می باشد.
مضر گرم مزاجها، دیرهضم و مولد باد معده است، و زیاد خوردنش باعث سردرد و مصلحش خوردن سکنجبین و ترشیها می باشد.
متن بالا در سایت انجمن تحقیقات طب سنتی ایران
??۲– تحقیقات خودم دروبلاگ درباره مضرات و محاسن شلغم از متظر طب روایی و سنتی
http://tajarobteb.persianblog.ir/tag/%d8%b4%d9%84%d8%ba%d9%85
درمان بیماری ها با گیاهان دارویی و طب سنتی حکیم محمد صدیقی
با بیش از 50 سال تجربه طبابت
09120580638-02165114469-09155077358
مشاوره طب سنتی انلاین در تلگرام
ایدی پاسخگو سوالات پزشکی @Kh_sedighi
کانال طب سنتی
https://telegram.me/atarishahjahan