قند و شکرسفید با نگاهی به طب سنتی چه مضراتی برای اندامها دارد
قند و شکرسفید با نگاهی به طب سنتی چه مضراتی برای اندامها دارد
– وقتی قند و شکر و حتی نبات را در شیرینی جات و شکلات و آب میوه کارخانه ای و بیسکویت جات مخلوط می کنیم اسید اوریک بالا میرود و عارضه های روماتیسم و دردهای استخوانی و مفصلی فعال میگردد . و در زنها کیست های تخمدان و فیبروم و میوم میشود و ضعف اعصاب و ریزش مو و شوره مورا تقویت می کند .
۲- سایر بیماریها بالاختصار گفته میشود ::
افزایش کبد چرب با گرید های یک و دو و سه + دیابت ناشی از شیرینی جات غیرطبیعی +سردردهای متنوع+فعال شدن آلزایمر و کاهش هوش + خرابی لثه و دندانها +دردهای مفصلی + تخریب طراوت پوست و لکه دارشدن پوستهای بدن + فعال شدن میگرن +فعال شدن عروق در گرفتگی و ریزش موهای پاها+ رشد سده ها ( غده ها یا همان سرطان پروستات و پستان و…) + زخمی شدن کیسه صفرا و سنگ گرفتن کیسه صفرا و یبوست توام با رنگی مشکی و تیره مدفوع +اختلال در ترکیبات خون در افراد متفاوت برپایه مزاجها و خلط غالب( قند خون و چربی خون و غلظت خون و فشارخون ) چاقی های پف کرده + سوداوی شدن خلط خونی + خلاصه کلام زیاده روی در مصرف سبب مرگ بی صدا بنام سکته ها و مرگ تدریجی و بیماریهای ناشناخته
جایگزین قند و شکر سفید چیست :
توت + خرما + کشمش های متنوع +مویز + عسل + انواع شیره های گیاهی نظیر ( خرما و توت و انگور)+ مصرف شکرسرخ همانند اجدادمان
درمان بیماری ها با گیاهان دارویی و طب سنتی حکیم محمد صدیقی
با بیش از 50 سال تجربه طبابت
09120580638-02165114469-09155077358
مشاوره طب سنتی انلاین در تلگرام
ایدی پاسخگو سوالات پزشکی @Kh_sedighi
کانال طب سنتی
https://telegram.me/atarishahjahan