چغندر ( لبو) از منظر طب سنتی تا چه میزان مصرف شود
چغندر ( لبو) از منظر طب سنتی تا چه میزان مصرف شود
??چغندر( لبو ) دارای مزاج معتدل نزدیک به سردی و تری است .
امام رضاع : خوردن چغندر ( پخته ) عقل را قوت می بخشد و خون را تصفیه میکند .
خوردن چغندر خام برای روده های سرد مزاج بشدت مضر و بایستی پخته شده و اب ومغزش مصرف شود
لبو آرام بخش + اسهال گرم را مسدود میکند+ برای صفراوی مزاج یعنی گرم و خشک در آش جو بسیار مفید +اب پخته آن ورم مثانه گرم را مرتفع میکند+برای یبوست یعنی کسی که سه بار در روز دفع مزاج ندارد خیلی کارساز است+بایستی با عدسی خورده شود+ اعتدال در مصرف الزامیست
درمان بیماری ها با گیاهان دارویی و طب سنتی حکیم محمد صدیقی
با بیش از 50 سال تجربه طبابت
09120580638-02165114469-09155077358
مشاوره طب سنتی انلاین در تلگرام
ایدی پاسخگو سوالات پزشکی @Kh_sedighi
کانال طب سنتی
https://telegram.me/atarishahjahan
برچسب زده شده با :گیاهان لبو و چغندر